De meest bekende merken op het gebied van LED verlichting.

De meest bekende led merken

Gaat u voor kwaliteit dan koopt u een led lamp van één van deze gerenommeerde merken. Meestal is de levensduur en de kwaliteit van de lichtkleur net even iets beter met een A-merk lamp. De voordelige Majestic en SMD led lampen zijn tegenwoordig echter ook van zeer hoge kwaliteit. We hebben alle bekende merken op het gebied van led verlichting eens op een rijtje gezet.

Philips

philips led lampen

Philips is natuurlijk een merk dat we allemaal wel kennen. Philips is een betrouwbare Nederlandse fabrikant uit Eindhoven. Philips heeft zich de afgelopen jaren intensief gericht op het maken van led verlichting. Zoals we gewend zijn, zijn de Philips led lampen ook weer van een hoge kwaliteit. Bekend zijn de Philips ledino en dimtone series.In ons assortiment vindt u ook een hoop Philips led lampen.

Osram

osram led lampen

Osram is een bekende verlichtingsfabrikant uit Duitsland. De naam komt van twee stoffend ie gebruikt worden om lampen te maken. Ook Osram is niet achtergebleven en maakt tegenwoordig hoogwaardige led lampen.In ons assortiment vindt u ook enkele Osram led lampen.

Verbatim

verbatim led lampen

Verbatim is van origine een Japans bedrijf dat geheugen voor computers maakt. Een aantal jaar gleden is Verbatim zich ook gaan richten op de productie van led verlichting. En met succes want tegenwoordig is Verbatim één van de best merken als je voor kwaliteit gaat. De Verbatim led spots vindt u ook in ons assortiment.

Megaman

megaman led lampen

Megaman is een wereldwijd bekend merk en stamt uit 1994. In het begin maakt Megaman spaarlampen en halogeenspots maar sinds twee jaar richt ook Megaman zich enkel nog op de productie van led verlichting. Megaman heeft als doel de wereld te voorzien van energiezuinige verlichtingsoplossingen. Wij hebben ook een aantal Megaman lampen in het assortiment.

Grandi

grandi led verlichting

Grandi is een minder bekend merk in de verlichtingswereld maar de kwaliteit is er niet minder om. Alle led strips in ons assortiment zijn gemaakt door Grandi.

Pharox

pharox led lampen

Pharox is een led merk dat bedacht is door NTL-Lemnis uit Nederland. Deze fabrikant maakt voornamelijk zuinige retrofitte led lampen tegen scherpe prijzen. Deze led lampen zijn vaak ook prima dimbaar. Pharox led lampen vindt u ook in ons assortiment.

Majestic

Majestic is een Engelse fabrikant. Majestic heeft de laatste jaren een groot marktaandeel veroverd doordat de lampen voor een zeer lage prijs werden aangeboden bij de Action. Hierdoor wist Majestic in één klap een groot publiek te bereiken. Ondanks de lage prijzen zijn de lampen van Majestic van uitstekende kwaliteit.

SMD

SMD led SMD staat voor Surface Mounted Device techniek. Dit houdt in dat de ledjes op een printplaat zijn gesoldeerd. Dit is dezelfde techniek waarmee computers ook gebouwd worden. De kwalitatieve SMD ledjes worden ook door veel andere fabrikanten en merken gebruikt.

Cree

cree led De Cree led is een nieuw type led dat de laatste jaren erg bekend is geworden. Het bedrijf Cree is opgericht door onderzoekers van de North Carolina state University in 1987. Cree ledjes worden door vrijwel alle grote verlichtingsfabrikanten gebruikt in hun lampen en spots. Cree was het eerste merk dat led lampen onder de 10 euro kon aanbieden.

COB

cob led

Een nieuwe technologie om ledjes te maken is bedacht door het merk COB. De afkorting staat voor chips on board wat letterlijk ledjes aan boord betekent. De COB leds zijn veel krachtiger omdat het als het ware veel kleine ledjes op één hoop zijn. Het is eigenlijk een klein led paneeltje. Veel grote verlichtingsmerken maken gebruik van COB leds.