opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

12V, 24V en 10-30V laagspanning led verlichting

Led verlichting met een laag voltage vindt u vaak in caravans, campers en boten omdat deze verlichting geschikt is om op een accu te werken. Wanneer u overstapt op led lampen gaat uw accu ook nog eens langer mee. Vrijwel alle lampen zijn retrofit, dit houdt in dat u deze lampen eenvoudig kunt vervangen door led zonder aanpassingen aan uw armatuur. 

Daarnaast is deze verlichting met een laag voltage zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Met laagspanning led lampen heeft u bovendien minder kans op kortsluiting van de stroom. Wanneer u 12V lampen aansluit op het lichtnet adviseren wij u om gebruik te maken van een trafo. Bij het aansluiten van 12V led lampen op 10-30V stroom heeft u vaak ook een stabilisator nodig.

Laag voltage verlichting dimmen

Veel mensen vragen zich of het mogelijk is om deze led lampen met een laag voltage te dimmen. In de meeste gevallen is dat goed mogelijk, check voor de zekerheid even de productspecificaties. Vaak is deze verlichting met een laag voltage nog eenvoudiger om te dimmen, 24V led lampen zijn bijvoorbeeld altijd dimbaar. 

12V-24V dimmers

Er zijn tegenwoordig ook diverse dimmers die op 12 of 24 volt werken. Daarnaast vindt u in deze categorie led strips die u kunt gebruiken ter decoratie. Een ruim assortiment aan laagspanning led verlichting van bekende merken waardoor u altijd vind wat u zoekt. Zo vindt u hier snoerdimmers, inbouwdimmers en ontvangers met een afstandsbediening bijvoorbeeld. Mist u toch een type in ons assortiment? Laat het dan gerust weten en we gaan voor u op zoek.

Hoge kwaliteit led verlichting

Hier vindt u 12V led verlichting van ons huismerk, Pharox of Philips. Alle strips in ons assortiment hebben ook een laag voltage. Deze zijn afkomstig van het merk Grandi. Daarnaast hebben we ook nog een ruime keus aan huismerk verlichting die vaak een stuk goedkoper is. Weet u niet zeker welke producten u nodig heeft of heeft u vragen over een bepaald product?