opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Speciale dimmers voor 12V en 24V led lampen!

Voor het dimmen van 12V en 24V led verlichting heeft u vaak speciale led dimmers nodig. Deze dimmers kunt u direct op de lampen aansluiten. Vaak kunt u hiervoor gebruik maken van een dimbare led trafo en een 230V led dimmer maar het is natuurlijk veel eenvoudiger om een dimmer te nemen die direct op verlichting met een laag voltage werkt. 

De 12V dimmers plaatst u, in tegenstelling tot de 230V dimmers, na de trafo, afgezien hiervan zijn er geen aanpassingen of andere accessoires nodig. Let wel altijd goed op het minimale wattage van uw dimmers, het totale vermogen van uw led lampen moet hieraan voldoen.

Hierboven vindt u een ruime keus aan led dimmers die zowel op 12V als 24V werken, voor iedereen zit er wel een geschikte dimmer tussen. Zo kunt u kiezen uit een opbouwdimmer, een inbouwdimmers, snoerdimmer of een ontvanger met een afstandsbediening bijvoorbeeld!

Welke 12V en 24V led lampen kunt u dimmen?

Deze dimmers worden voornamelijk gebruikt om dimbare G4 lampen en MR11 spotjes te dimmen. Bij alle 12V led lampen staat onder de specificaties aangegeven of het artikel dimbaar is. Bij de Ledlampenfabriek.nl vindt u ook een ruime keus aan led strips die werken op 12 of 24 volt, deze artikelen zijn ook allemaal dimbaar met één van de bovenstaande dimmers.

Vragen of twijfels?

Weet u niet zeker welke dimmer u nodig heeft? Vraag het dan aan onze klantenservice en geef aan welke lampen met welke dimmers u wilt combineren. Voor meer informatie kunt u ook altijd even kijken tussen de veelgestelde vragen, handleiding of de informatie pagina over 12V led dimmen. Ook als u het gewenste product niet kunt vinden staan we elke werkdag klaar om u te helpen met het maken van een goede keuze.