opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

10-30V led is ideaal!

Als u op zoek bent naar een laagspanning led lamp dan biedt de 10-30V lamp vaak uitkomst. Deze verlichting komt u vaak tegen bij toepassingen waar een accu gebruikt wordt, caravans, campers en boten bijvoorbeeld. Omdat deze verlichting werkt op 10-30V stroom heeft u geen stabilisator nodig bij het aansluiten op een accu. Een groot deel van deze lampen is ook nog eens prima dimbaar!

Geen piekspanningen meer

10-30V verlichting wordt steeds vaker gebruikt in Nederland. Bij het aansluiten van een 12V lamp op een accu heeft u een stabilisator nodig maar bij de 10-30V lampen is dat niet het geval, deze lampen werken namelijk zowel op 12V als 24V en hebben geen last van piekspanning van de accu.

Ook prima dimbaar

In het bovenstaande aanbod vindt u ook een klein aantal dimbare led lampen, deze 10-30V lampen kunt u eenvoudig dimmen met een 12V led dimmer. U vindt in ons assortiment diverse varianten zoals opbouwdimmers, snoerdimmers en ontvangers met een afstandsbediening.

Twijfels of een ander product nodig?

Heeft u na het bekijken van deze categorie nog vragen, twijfels of een ander verzoek op het gebied van laagspanning verlichting? Neem dan direct even contact op met onze klantenservice en u krijgt binnen een werkdag een reactie!