opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Merken
Snel zoeken
€ 5
€ 84
Aantal leds p/m
Beschermingsgraad
Dimbaar
Fitting
Lengte
Lichtkleur
Type lamp
Type leds
Voltage
Voorraad

  Badkamer

  Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1

   

  Led badkamer verlichting

  Het aansluiten van led lampen in de badkamer verschilt een klein beetje omdat deze lampen bestand moeten zijn tegen vocht. er zijn verschillende zones in de badkamer waarde vochtigheid kan verschillen, zie de onderstaande afbeelding en informatie voor een uitleg hiervan. Op deze pagina helpen we u aan de juiste led verlichting voor u badkamer. Ook bij deze toepassingen kunt u een hoop besparen met zuinige led spots, bovendien gaan deze lampen veel langer mee waardoor u er weer jaren mee vooruit kan!

   

  Welke led lampen voor in de badkamer?

  Voor vochtige ruimtes wordt vrijwel altijd gebruik gemaakt van laagspanning 12V verlichting omdat de kans op kortsluiting hiermee minimaal is. Meestal wordt er daarom gebruikt gemaakt van MR16 led spots die aangesloten worden op 12V.

   

  Als u een led lamp voor de badkamer kiest dan is ook belangrijk om goed te letten op de IP normering van het product, hieraan kunt u aflezen of het product waterdicht is. Als u gebruikt maakt van een waterdichte armatuur armatuur dan is de waterdichtheid van de lichtbron zelf minder van belang, hierbij kunt u dus gerust een MR16 of GU10 spot gebruiken.

   

  In de onderstaande afbeelding vindt u een voorbeeld van een badkamer die is ingedeeld in zones waar verschillende verlichting nodig is. In zone 1 wordt het erg vochtig en daar heeft u dan ook waterdichte verlichting met een IP65 normering of hoger nodig. In zone 2 kunt u gebruik maken van spatwaterdichte spots met een IP44 normering bijvoorbeeld. 

   

  led badkamer verlichting

   

  Andere verlichting of nog vragen?

  Heeft u na het bekijken van de bovenstaande producten nog geen spot kunnen vinden die geschikt is voor u badkamer? Of heeft u andere vragen over deze producten? Neem gerust even contact op met onze klantenservice en u krijgt direct een reactie.