opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Merken

TOEPASSING

Selecteer uw led lampen op toepassing

Er valt zoveel te kiezen op het gebied van led verlichting dat u soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. In veel gevallen is het ook onduidelijk welke lamp en accessoires er precies nodig zijn. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van de meest voorkomende toepassingen voor led verlichting. Hierdoor ziet u direct welke verlichting bij uw toepassing hoort.

Als u weet waarvoor u verlichting nodig heeft dan kunt u hier snel en eenvoudig de juiste producten selecteren. Komt u er toch niet uit of mist u nog een product in het assortiment? Laat het gerust weten en we kijken of we het gewenste product kunnen toevoegen.

Voordelen voor elke toepassing!

Waar u de led verlichting ook gaat gebruiken, u zult er ongetwijfeld voordeel uit halen. Het lage energieverbruik is één van de grootste voordelen aan led verlichting. Als u zuinige led verlichting op een boot of in een caravan gebruikt dan gaat u accu ook nog eens een stuk langer mee. Bovendien is het installeren van de led verlichting een eenvoudig klusje dankzij de bijpassende accessoires en handleidingen die u op deze website vindt.

Daarnaast is de levensduur van een led lamp een stuk langer dan de traditionele lampen. Hierdoor hoeft u minder vaak lampen te vervangen en kunt u de komende jaren genieten van uw energiebesparende led verlichting.

Kies uit de volgende toepassingen:

> Kantoor

> Boot

> Caravan / camper

> Badkamer 

> Plafond

> Tuin

> Winkel

> Woonkamer