opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

MERKEN
SNEL ZOEKEN
€ 17
€ 80
Lichtkleur
Voltage
Beschermingsgraad
Inbouwspots
Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1

 

RGB controller met afstandsbediening

Als u een RGB led strip wilt gebruiken dan heeft u vrijwel altijd een RGB controller nodig. Met deze controller kunt u de led strip bedienen en dimmen. Bij een controller wordt vaak een afstandsbediening meegeleverd waarmee u de kleuren op afstand kunt instellen. Met een controller kunt u bovendien een programma instellen waardoor de led strips automatisch van kleur veranderen! Hierdoor kunt u een unieke sfeer creëren zonder dat u ook maar iets hoeft te doen!

     
 pdf handleiding  

Installatie handleiding RGB strips

     

Led strip met RGB controller aansluiten

Een controller is noodzakelijk om uw RGB strip aan te sluiten en te bedienen. In het onderstaande voorbeeld vindt u een standaard RGB led strip aansluiting. Naast een controller heeft u altijd een trafo of een adapter nodig om uw RGB strips aan te sluiten. Zoals u in de afbeelding kunt zien wordt de controller tussen de voeding en de led strip aangesloten. Op deze pagina vindt u meer informatie over het aansluiten van led strips, u kunt hiervoor ook de bovenstaande handleiding raadplegen. 

 

rgb led strip aansluiten

Ook RGB signaal versterkers

Als u meer dan tien meter aan kleuren strips aansluit dan kan het voorkomen dat het maximale wattage van uw controller niet toereikend is, in dat geval kunt u gebruik maken van één van de RGB signaal versterkers die u op deze pagina vindt.

 

Andere product nodig of nog vragen?

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over het gebruik van controllers of mist u nog een product in ons assortiment? Laat het gerust even weten bij onze klantenservice en u wordt altijd binnen één werkdag geholpen!

 

 

BEREIKBAAR


E: contactformulier


T: 020-3348505

klantenservice


Elke werkdag van

12:00 tot 16:00 bereikbaar.

GRATIS VERZENDING


Postnl pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.
 

postnl

Normaal € 5,95
 Gratis boven €100,-

 

BETAALGEMAK

GARANTIE


Niet tevreden over uw bestelling?
Retourneer uw aankoop zonder
opgaaf van reden binnen 14 dagen.
 


 

Op alle producten krijgt u
bovendien 2 jaar garantie.

 

VOORDELEN
1.  Alle varianten
2. Alle accessoires
3. Eenvoudig bestellen
4. 14 dagen proberen
5. 2 jaar garantie
6. Snelle verzending
7. Gratis boven €100,-
8. Achteraf betalen