opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Merken
Snel zoeken
€ 17
€ 24
Voltage
Lichtkleur
Beschermingsgraad
Voorraad

  RGB controllers

  Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

   

  RGB controller met afstandsbediening

  Als u een RGB led strip wilt gebruiken dan heeft u vrijwel altijd een RGB controller nodig. Met deze controller kunt u de led strip bedienen en dimmen. Bij een controller wordt vaak een afstandsbediening meegeleverd waarmee u de kleuren op afstand kunt instellen. Met een controller kunt u bovendien een programma instellen waardoor de led strips automatisch van kleur veranderen! Hierdoor kunt u een unieke sfeer creëren zonder dat u ook maar iets hoeft te doen!

       
   pdf handleiding  

  Installatie handleiding RGB strips

       

  Led strip met RGB controller aansluiten

  Een controller is noodzakelijk om uw RGB strip aan te sluiten en te bedienen. In het onderstaande voorbeeld vindt u een standaard RGB led strip aansluiting. Naast een controller heeft u altijd een trafo of een adapter nodig om uw RGB strips aan te sluiten. Zoals u in de afbeelding kunt zien wordt de controller tussen de voeding en de led strip aangesloten. Op deze pagina vindt u meer informatie over het aansluiten van led strips, u kunt hiervoor ook de bovenstaande handleiding raadplegen. 

   

  rgb led strip aansluiten

  Ook RGB signaal versterkers

  Als u meer dan tien meter aan kleuren strips aansluit dan kan het voorkomen dat het maximale wattage van uw controller niet toereikend is, in dat geval kunt u gebruik maken van één van de RGB signaal versterkers die u op deze pagina vindt.

   

  Andere product nodig of nog vragen?

  Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over het gebruik van controllers of mist u nog een product in ons assortiment? Laat het gerust even weten bij onze klantenservice en u wordt altijd binnen één werkdag geholpen!