opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Merken
Snel zoeken
€ 19
€ 20
Lengte
Voorraad

  Profielen

  Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

   

  Profielen om uw led strips weg te werken!

  Een profiel wordt vaak gebruikt om led strip weg te werken, in een plafond bijvoorbeeld, met een profiel wordt het licht van de strip mooier weergegeven. Daarnaast is het een extra bescherming voor de led strip waardoor deze langer mee zal gaan! Er zijn verschillende soorten en maten profielen. Allereerst is het van belang om de afmetingen te bepalen, u kunt een profiel van één of twee meter kiezen. Voor een led strip met 5050SMD leds kunt u het brede profiel gebruiken. 

   

  Een led strip profiel op maat maken

  De bovenstaande profielen zijn in één of twee meter te bestellen, als u langere maten nodig heeft kunt u simpelweg meerdere profielen gebruiken. Het profiel kunt u zelf afzagen en op maat maken. De bovenstaande artikelen worden altijd geleverd met bevestigingsmateriaal. Als u de led strips op maat gaat maken heeft u wel een extra setje bevestigingsmateriaal nodig.