opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Merken
Snel zoeken
€ 49
€ 100
Voltage
Lengte
Aantal leds p/m
Lichtkleur
Type leds
Beschermingsgraad
Voorraad

  LED Strips

  IP20 led strips voor binnen

  Als u een led strip binnen gaat gebruiken dan kunt u uit een van de bovenstaande strips kiezen, dit zijn tevens de meest voordelige led strips in ons assortiment! Door het uitgebreide aanbod kan iedereen hier een geschikte led strip vinden, daarnaast bieden we ook alle accessoires om uw led strips aan te sluiten, te dimmen en om twee strips aan elkaar te verbinden!

  Voor iedereen een geschikte led strip

  Zoals u hierboven kunt zien zijn de led strips in veel verschillende soorten, maten en kleuren te bestellen, door het uitgebreide aanbod kan iedereen hier een geschikte  led strip vinden. U kunt een led strip van één tot vijf meter kiezen, vervolgens is de strip eenvoudig op maat te knippen. Daarnaast kunt u de gewenste kleur aangeven, u kunt kiezen voor éénkleurige strips maar ook RGB waarmee u elke lichtkleur kunt krijgen. Bovendien kunt u de lichtsterkte bepalen, de led strips zijn namelijk leverbaar in drie verschillende sterktes. De led strips die u in deze categorie ziet zijn voor binnen gebruiken, wij hebben echter ook IP65 led strips die volledig waterbestendig zijn.

  IP20 led strips aansluiten en dimmen

  Het aansluiten van led strips lijkt vaak complex maar dat valt eigenlijk best mee. Om de 12V of 24V led strips aan te sluiten heeft u in ieder geval een transformator nodig, een adapter is ook mogelijk. Hieronder vindt u een voorbeeld van een simpele led strip aansluiting. Als u een dimmer gebruikt kunt u deze na de trafo plaatsen. Bekijk ook eens de informatie pagina over het aansluiten en dimmen van led strips.  Daarnaast vindt u in ons assortiment ook alle andere aansluit- en verbindingsmaterialen voor led strips.

  Vragen en/of opmerkingen?

  Heeft u na het bekijken van deze pagina nog vragen over het kiezen, dimmen, verbinden of het installeren van deze producten? Vraag het even na bij ons klantenservice team en we helpen u direct op weg naar prachtige led strip verlichting!