opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Merken
Snel zoeken
€ 11
€ 24
Voltage
Voorraad

  Led strip dimmers

  Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

   

  Led strip dimmers

  Led strips zijn ideaal om te dimmen, alle strips in onze collectie zijn boorbeeld ook prima dimbaar. Door het dimmen van de led strip kunt u zelf de sterkte van het licht bepalen. Om een led strip te dimmer heeft u een 12V trafo en dimmer nodig. De dimmer kunt u tussen de trafo en de led strip plaatsen, hieronder ziet u een voorbeeld van een dimbare led strip installatie. Let wel altijd even op het maximale wattage van de dimmer en het vermogen van uw strips.

   

  12V of 24V led strips

  Srips zijn er in verschillende voltages, in de meeste gevallen gaat het om 12V verlichting maar bij grotere installaties wordt er vaak gebruik gemaakt van 24V verlichting. De bovenstaande dimmers zijn geschikt voor beide voltages! De bovenstaande dimmers zijn allemaal geschikt voor led strips met één kleur, als u een RGB strip wilt dimmen dan kunt u gebruik maken van een RGB controller.

   

  Led strip dimmer aansluiten

  Om een led strip te dimmen zijn er verschillende accessoires nodig, vrijwel elke led strip aansluiting begint met een voeding voor 12V of 24V. Als u een dimmer gebruikt dan kunt u deze tussen de voeding en de strip in plaatsen. Hieronder vindt u een voorbeeld van een standaard led strip aansluiting met een dimmer. Neem ook eens deze pagina door als u meer wilt weten over het aansluiten en dimmen van led dimmers en strips

   

  led strip dimmer schakeling

  Andere dimmer nodig of vragen?

  Heeft u na het bekijken van de bovenstaande producten nog niet de gewenste dimmer gevonden? Of heeft u een vraag over een bepaald product? Neem dan even contact op met de klantenservice en u krijgt binnen één werkdag een antwoord.