opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Merken
Snel zoeken
€ 79
€ 80
Voltage
Lengte
Aantal leds p/m
Lichtkleur
Type leds
Beschermingsgraad
Voorraad

  Complete set

  Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

  Complete led strip sets

  In deze categorie vindt u een kleine selectie complete led strip sets die voor u zijn samengesteld. Deze sets bestaan altijd uit een led strip, een adapter voor de aansluiting en een dimmer of controller om de strip te bedienen. Het grote voordeel van een complete led strip set is het gemak, met een adapter kunt u de gehele set direct op een stopcontact aansluiten. daarnaast bespaart u op de kosten omdat een complete set een stuk voordeliger is dan het bestellen van losse producten. hierboven vindt u een kleine selectie sets met standaard afmetingen, deze led strips kunt u vervolgens zelf inkorten om de vijf centimeter.

  Led strips sets aansluiten en dimmen

  De aansluiting van een complete led strip is een fluitje van een cent, nadat u de verschillende onderdelen op elkaar heeft aangesloten kunt u de gehele set aansluiten met een stekker in het stopcontact. In de onderstaande afbeelding vindt u een voorbeeld van een reguliere led strip aansluiting, bij de complete sets wordt er echter een adapter in plaats van een trafo gebruikt. Een dimmer of controller wordt altijd tussen de led strip en de trafo aangesloten. Bekijk ook eens deze informatiepagina over het dimmen en installeren van led strips. Heeft u achteraf toch andere wensen? Geen probleem want in ons assortiment vindt u vrijwel alle accessoires om uw led strip set te dimmen en aan te sluiten.

  Vragen of specifieke wensen?

  Heeft u nog vragen over het inkorten, dimmen of het aansluiten van de led strip set? Neem dan gerust even contact op. Indien u specifieke wensen heeft voor meerdere led strips kunnen we ook een complete set voor u op maat samenstellen.