opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Merken
Snel zoeken
€ 0
€ 2
Voorraad

  Aansluitmateriaal

  Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

  Aansluitmateriaal voor led strips!

  Het aansluiten van led strips kunt u prima zelf doen maar daarvoor heeft u wel de juiste materialen nodig. Om uw led strips goed aan te sluiten heeft vaak u vaak veel verschillende onderdelen nodig, denk hierbij aan kroonsteentjes, stroomdraad en een stekker bijvoorbeeld, al deze kleine onderdelen maken het eenvoudig om uw led strip aan te sluiten. 

  Led strips aansluiten

  In deze categorie vindt u alle kleine onderdelen die handig zijn bij het installeren van een led strip. Voor de aansluiting heeft in ieder geval een trafo of een adapter nodig, in de meeste gevallen wordt er ook een dimmer of controller gebruikt om de strip te bedienen. Hieronder vindt u een voorbeeld van een typische led strip installatie, een eventuele dimmer wordt aangesloten tussen de trafo en de led strip. De artikelen in deze categorie kunt u gebruiken om de led strip aan te sluiten, te verlengen of te verbinden bijvoorbeeld.

  Assortiment aansluitmaterialen..

  Het assortiment aansluitmaterialen bestaat uit de onderstaande producten, mist u toch nog een product op deze pagina of heeft u een vraag of het aansluiten van led strips? Neem dan gerust even contact op en we helpen u op weg met het installeren van de strip.

  Stroomdraad

  Met dit stroomdraad kunt u strips verbinden en verlengen.
   

  Kroonsteentjes

  Kroonsteentjes worden gebruikt om stroomdraden aan elkaar te verbinden.
   

  Stekkers

  Stekkers om de strip gelijk op een stopcontact aan te sluiten.

  Stekkers

  Stekkers om de strip gelijk op een stopcontact aan te sluiten.

  Lasklemmen

  Lasklemmen kunt u gebruiken om meerdere stroomdraden samen te voegen.