opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

LED Strips

Led strips in alle kleuren en maten!

Door de grote vraag naar led strips bieden we hier een ruim aanbod aan led strips aan in vrijwel alle soorten en maten. U kunt zelf een kleur naar wens kiezen. Er zijn ook RGB strips welke ideaal zijn als u nog geen voorkeur voor een lichtkleur heeft. Door de RGB leds kunt u de strip elke kleur laten aannemen en het geheel bedienen op afstand. 

Bij ons vindt u led strips voor binnen, voor in vochtige ruimtes zoals badkamers en waterdichte led strips voor buiten of voor bijvoorbeeld op een boot of in een zwembad. De beschermingswaarde kunt u zien aan de IP normering die vermeldt staat bij de strips. Een IP20 strip is niet waterdicht, een IP44 strip is spatwaterdicht en een IP65 strip is volledig waterdicht. Daarnaast vindt u hier ook een hoop complete led strips die u in één keer op het stopcontact aan kunt sluiten. 

Naast een hoop verschillende kleuren kunt u ook de strip ook op de gewenste maat selecteren, alle strips zijn te verkrijgen in één tot 5 meter. Alle strips zijn gefabriceerd door Grandi en voorzien van de nodige keurmerken. Lees ook eens de informatie pagina over het kiezen van de juiste led strip. Met deze informatie heeft u de juiste strip zo gevonden!

Het assortiment led strips bestaat uit:

- Complete led strip sets met een dimmer of RGB controller.

- IP20 led strips voor binnentoepassingen.

- IP65 led strips voor buitentoepassingen.

Benodigde accessoires voor het installeren van led strips

Bij het installeren van strips heeft u vaak wel de nodige accessoires nodig. Als aanvulling op het ruime aanbod aan led strips vind u ook de nodige accessoires om de  strips aan te sluiten zoals, trafo's dimmer, controllers, bekabeling en stekkers. Met deze accessoires wordt het aanbrengen van een led strip een eenvoudig klusje.

Voor het aansluiten op 230V heeft u altijd een (led) trafo nodig. Voor RGB strips wordt de RGB controller met afstandsbediening aanbevolen. Daarnaast heeft u vaak stekker en bekabeling nodig. Om twee strips aan elkaar te verbinden kunt u gebruik maken van een connector, vaak is het nog steviger om de twee led strips aan elkaar te solderen. 

Handige accessoires bij het aanbrengen van led strips zijn:

- Een transformator of een adapter om de strip aan te sluiten.

- Aansluitmateriaal om uw led strips direct te plaatsen.

- Een led strip dimmer om het product te dimmen.

- RGB controllers voor het bedienen van RGB strips.

- Handige connectors (koppelstukjes) om strip te verbinden.

- Profielen om de led strip netjes weg te werken.

Te gebruiken voor iedere toepassing..

Led strips worden voornamelijk geplaatst ter decoratie maar kunnen ook eenvoudig een hele ruimte verlichten. Ook in de horeca en in winkels wordt de strip veel toegepast om sfeer aan te brengen.

Het aansluiten van de led strip

Led strips worden aangesloten op 12V of een 24V accu. Bij het aansluiten van een led strip op het reguliere stroomnet heeft u altijd een trafo of een adapter nodig. Als u een led strips op een accu wilt aansluiten dan heeft u ook nog een stabilisator nodig om piekspanningen te voorkomen, een accu geeft namelijk 10-30V spanning waar een led strip een stabiele spanning nodig heeft.

Alle strips die u hier vindt zijn geschikt om op een dimmer of ontvanger aan te sluiten. Als u er toch niet uitkomt kunt u ook altijd even deze informatiepagina over het aansluiten van de led strip raadplegen.

Waterdichte strips voor buitentoepassingen

Uiteraard vindt u ook een hoop waterdichte led strips in ons assortiment, ideaal als u de strip buiten gaat gebruiken. De waterdichte led strips zijn te herkennen aan de IP65 normering. Bij het inkorten en bij het gebruik van een connector tussen twee strips is het product niet meer waterdicht, dit zult u opnieuw waterdicht moeten maken met siliconenkit bijvoorbeeld. 

Led strips zelf op maat maken?

Vaak komt het voor dat u geen afgeronde maat nodig hebt. Alle led strips kunt u daarom om de vijf of tien cm inkorten op de aangegeven plaatsen. Bekijk ook onze handleidingen voor het installeren van strips.

Prima prijs / kwaliteit verhouding

De strips uit ons assortiment zijn populair om een aantal redenen waarvan de prijs  / kwaliteit verhouding de voornaamste is. Daarnaast is de levensduur van deze hoge kwaliteit Grandi strip ongekend waardoor u er jaren van kunt genieten. Wilt u meer weten over strips of mist u nog een product in ons assortiment? Laat het gerust even weten bij de klantenservice.