opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

PAR

 

Led PAR spots met veel lichtopbrengst

Als u veel lichtopbrengst nodig heeft dan biedt de led PAR spot wellicht uitkomst. Dit zijn speciale spots met een normale fitting maar extra hoge lichtopbrengst. Hoewel het wattage van de led lamp vaak wat hoge is dan gebruikelijk kunt u toch een flinke besparing behalen als u uw huidige halogeenlampen gaat vervangen.

 

Toepassingen van led PAR 

Led PAR spots zijn erg stevig en worden voornamelijk gebruikt voor toepassingen waar veel licht nodig is, in woningen met een hoog plafond bijvoorbeeld. Ook in theaters en in showrooms worden deze felle lampen gebruikt. 

 

Verschillende varianten PAR spots

Het belangrijkste verschil waar u op moet letten is de diameter van de PAR spots, als u de spot gebruikt als vervanger voor een traditionele spot dan moet de diameter gelijk zijn. Daarnaast is de fitting van belang, de PAR spots kunt u kiezen met verschillende fittingen zoals GU10 en E27 bijvoorbeeld. 

 

Andere spot nodig of nog vragen?

Heeft u het aanbod aan PAR spots bekeken maar toch niet de gewenste spot kunnen vinden? Geef u wensen dan door aan onze klantenservice en we gaan voor u op zoek. Ook voor alle andere vragen kunt u ons elke werkdag bereiken.