opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

G9

 

Led G9 lampen van hoge kwaliteit 

In deze categorie vindt u een kleine selectie aan hoge kwaliteit led G9 lampen. De pinnen van de fitting staan 9 mm uit elkaar, vandaar dat deze fitting G9 is genoemd. De G9 lamp werkt op de reguliere 230V stroom. 

 

U kunt uw traditionele lampen er eenvoudig uittrekken en de nieuwe led lampen er in klikken, het vervangen is een eenvoudig klusje. Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren, meestal wordt er warmwit gebruikt.

 

Vervang ook uw G9 lamp voor zuinige led verlichting.

De led G9 lamp komt minder vaak voor maar is het zeker waard om ook te vervangen voor zuinige led lampen. Door het lage stroomverbruik verdient u de investering automatisch weer terug. Omdat led verlichting ook nog eens veel langer mee gaat wordt het nog meer de moeite waard om uw traditionele lampen te vervangen voor led.

 

De toepassingen van led G9 lampen

De led G9 lamp komt u tegen in woningen, tuinlampen, caravans of campers. Door de geringe afmetingen zijn deze lampen vaak eenvoudig te plaatsen. Hiervoor hoeft u verder geen aanpassingen te doen. Een enkele G9 lamp in ons assortiment is ook dimbaar en te dimmen met een van onze 230 volt led dimmers. 

 

Vragen of mist u een product?

Komt u er niet helemaal uit tijdens uw zoektocht naar de juiste G9 lampen of heeft u een vraag over een bepaald product? Neem dan direct even contact op met onze klantenservice. Ook bij andere vragen kunt u gerust gerust even contact opnemen.