opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Inbouwarmaturen

 

Voordelige inbouwarmaturen

Zoekt u een voordelige manier om inbouwspots te plaatsen? Overweeg dan eens om gebruik te maken van één van de bovenstaande inbouwarmaturen uit ons assortiment. Een inbouwarmatuur kunt u combineren met een led spot om zelf een complete inbouwspot samen te stellen. Doordat u zelf de onderdelen bij elkaar kunt kiezen wordt het mogelijk om een inbouwspot samen te stellen die exact aan uw wensen voldoet! In ons uitgebreide assortiment vindt u inbouwarmaturen in alle kleuren en formaten!

 

Combineer uw inbouwarmatuur

Een inbouwarmatuur wordt altijd geleverd met een gratis fitting, hierdoor kunt u de inbouwarmaturen direct met een led spot naar keuze combineren. Meestal wordt er een MR16 fitting meegeleverd maar u kunt er ook altijd een GU10 fitting bij kiezen. Met deze fitting wordt het eenvoudig om de GU10 spot of MR16 spot direct aan te sluiten. Naast de eerder genoemde fittingen zijn er ook een aantal inbouwarmaturen die geschikt zijn voor G4 en MR11 spots.

 

Vragen of andere wensen?

Heeft u na het bekijken van deze categorie nog vragen over de inbouwarmaturen of mist u een bepaald product in ons assortiment? Stel uw vragen aan ons klantenservice team en u krijgt altijd binnen één werkdag een reactie!