opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Inbouw

Hoge kwaliteit led inbouwverlichting

Als u op zoek bent naar inbouwverlichting dan bent u hier aan het goede adres. Bij de Ledlampenfabriek.nl vindt u altijd een breed aanbod inbouwverlichting en ook nog enkele opbouwspots. Meest wordt er gekozen voor complete inbouwspots of inbouwsets. Wanneer u specifieke wensen heeft is het echter handiger om te kiezen voor een losse inbouwarmatuur en led spot. 

Naast deze inbouwverlichting voor aan de wand en in het plafond hebben we ook nog een aantal inbouwspots geselecteerd die u in de trap kunt toepassen. Mocht u toch nog een product missen dan vernemen we het graag.

Het assortiment led inbouwverlichting bestaat uit:

- Complete led inbouwspots

- Complete led opbouwspots

- Complete led inbouwsets

- Losse inbouwarmaturen

- Complete inbouw trapverlichting  

Complete inbouwverlichting

De complete inbouwverlichting sets zijn één van de meest populaire producten in deze webwinkel. Daar het kopen van een complete spot of inbouwverlichting set heeft u minder werk aan het installeren van de verlichting. Vaak zit de benodigde trafo vooraf al aangesloten waardoor u de inbouwverlichting alleen nog op de stroom hoeft aan te sluiten. Bij een complete inbouwset wordt er ook altijd een gratis transformator en verdeler meegeleverd. U kunt meerdere inbouwsets op één dimmer of schakelaar aansluiten.

Armaturen en spots

Naast een breed aanbod complete inbouwverlichting is het in sommige gevallen handiger om een losse armatuur met een led spot naar wens te combineren. Vaak heeft u dan net even wat meer keus als het gaat om dimbaarheid en lichtkleur. 

Veel dimbare inbouwverlichting

De laatste jaren is de vraag naar dimbare led inbouwverlichting flink gegroeid. Voorheen was het nog lastig om led verlichting te dimmen maar tegenwoordig is dat al lang niet meer zo. De inbouwsets in ons assortiment zijn bijvoorbeeld allemaal dimbaar. Weet u niet zeker of een bepaald inbouwspot dimbaar is? Kijk dan even bij de productspecificaties of neem contact op met de klantenservice.

Als u voor losse led spots kiest dan is ook volop keuze op het gebied van dimbare inbouwverlichting. U kunt hiervoor gebruik maken van één van de 230V dimmers uit ons assortiment. Mocht u nog vragen hebben over inbouwverlichting toch een type inbouwspot missen in ons assortiment dan vernemen we het graag.