opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

3 praktische ideeën voor het gebruik van LED-strips

Beschrijving: LED-strips kunt u op allerlei verschillende manieren gebruiken. In dit artikel vindt u drie praktische ideeën om er direct iets mee te doen.

LED-strips kunt u op allerlei verschillende manieren gebruiken. In dit artikel vindt u drie praktische ideeën om er direct iets mee te doen.

In dit artikel bespreken we de volgende suggesties voor LED-strips:

  • LED-strips in de tuin installeren
  • LED-strips voor donkere ruimtes
  • LED-strips in de slaapkamer

Uiteraard zijn er nog veel meer praktische ideeën voor het gebruik van LED-strips die niet in dit artikel worden besproken. Schroom niet om deze met ons te delen! Wij zijn benieuwd naar alle toepassingen die u voor LED-strips kent. Steeds meer klussers ontdekken de creatieve mogelijkheden die er voor LED-strips bestaan en die voorheen nog niet met conventionele verlichting mogelijk waren.

LED-strips in de tuin installeren


LED-strips zijn ideaal voor in de tuin wanneer u een uniek effect en veel licht wilt. Uiteraard dient u wel waterdichte LED-strips te gebruiken. Kies voor deze vorm van LED-verlichting wanneer u de verlichting zelf op maat wilt samenstellen en u de installatie in eigen hand wilt houden.

LED-strips voor donkere ruimtes


Wanneer u in huis een donkere ruimte heeft zijn LED-strips een mooie manier om tot meer licht te komen. LED-strips zijn eenvoudig tegen het plafond en de wanden te plakken en u kunt deze eventueel onder een gootje aanbrengen. Op deze manier is het mogelijk om indirect licht uit te sturen. De ruimte wordt hierdoor uitstekend verlicht en zal niet verblinden.

Zeker wanneer een ruimte volledig verduisterd is kunnen LED-strips een uitkomst bieden. Ontdek via Ledlampenfabriek.nl de mogelijkheden of laat u door ons informeren.

LED-strips in de slaapkamer


De slaapkamer is vaak een donkere plek en straalt niet altijd charme uit. Om de ruimte meer sfeer te geven kunt u denken aan het aanbrengen van LED-strips.

In de slaapkamer kunt u LED-strips het best onder uw bed, aan het plafond achter een omlijsting of achter uw televisie plaatsen. Op deze plaatsen bevindt zich tussenruimte en daarmee ruimte om indirect licht te creëren. Daardoor ontstaat een uitzonderlijk effect waarmee uw ruimte een uniek karakter krijgt. Gebruik multicolor wanneer u licht in verschillende kleuren wilt. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u daarvoor zelf de lichtsterkte en kleur bepalen.

LED-strips kopen bij Ledhandel.nl

Bent u overtuigd van de sfeer van LED-strips en wilt u graag een set aanschaffen? Dan kan dat zeer eenvoudig via Ledlampenfabriek.nl. Via onze website vindt u tal van verschillende mogelijkheden voor het aanbrengen van LED-verlichting. U vindt LED-strips die in één of meerdere kleuren licht uitsturen en tal van begeleidende materialen om een kloppend systeem te realiseren. U kunt kiezen uit koppelstukken, aluminiumprofielen en allerlei verschillende LED-strips of complete sets.

Bij Ledhandel.nl vindt u vooral LED-strips van het professionele merk Ledika en vindt u zeer gunstige bestelvoorwaarden. Denk aan 2 jaar fabrieksgarantie op al uw bestellingen en gratis verzending vanaf €75,- in België en Nederland. Bestelt u vanaf 19:00? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Wij streven naar een snelle en betrouwbare levering via PostNL.

U kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 203348505 of per e-mail via info@ledlampenfabriek.nl.

Bronnen:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Led
https://en.wikipedia.org/wiki/LED_strip_light