opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Waar worden led lampen gemaakt?herkomst led lampen

Dit is een vraag die niet iedereen zich direct zal stellen. Toch is het leuk om eens te kijken waar al die led lampen nou gemaakt worden. De meeste led verlichting komt uit het massaproductieland China. Er zijn echter ook enkele grote verlichtingsfabrikanten uit westerse landen.

 

China, dé verlichtingsproducent.

De meeste led lampen die u tegenkomst zijn gemaakt in China. Het land waar vrijwel alle elektronica en accessoires tegenwoordig gemaakt wordt. In China staan tegenwoordig talloze grote fabrieken die zich enkel richten op het maken van led gerelateerde producten. Door de opkomst van led heeft de productie in China de zoveelste boost gekregen. Doordat er China tegenwoordig ook steeds meer wordt gelet op kwaliteit kan de hele wereld voor een acceptabele prijs prima led verlichting kopen. 

 

Kwalitatieve verlichting uit Nederland, Duitsland, Japan en Engeland.

Natuurlijk neemt Nederland ook een mooie plaats in op de verlichtingsmarkt met de topmerken Philips en Pharox. In Japan is de bekende elektronica fabrikant Verbatim een aantal jaren geleden begonnen met het produceren van hoge kwaliteit led verlichting. De Duitse fabrikant Osram heeft ook een groot aantal led lampen van hoge kwaliteit. Het is duidelijk dat er bij de westerse fabrikanten nog strengere kwaliteitseisen gesteld worden. Hierdoor zijn de lampen vaak wel wat hoger geprijsd. De voordelige lampen van het merk Majestic komen uit Engeland maar worden ook geproduceerd in China.