opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Merken
Snel zoeken
€ 11
€ 17
Beschermingsgraad
Fitting
Voorraad

  Grondspots

  Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

   

  Led grondspots, ideaal als opritmarkering of accentverlichting!

  Hier vindt u een kleine selectie aan zuinige spots die u in de grond kunt plaatsen, deze verlichting is handig als markering van een pad, accentverlichting etc. De lichtbronnen in de grondspots zijn zuinige 12V of 230V led lampen, er zijn ook een aantal complete grondspots die direct op 230V kunnen worden aangesloten. Deze grondspots zijn niet dimbaar, als u een dimbare grondspot zoekt dan kunt u gebruik maken van een losse armatuur en er zelf een spot bij kiezen.

   

  Grondspots naar keuze

  Bij het kiezen led grondspots heeft men vaak specifieke wensen, naast een kleine selectie van complete grondspots vindt u hier ook enkele armaturen waarbij u zelf een spot kunt kiezen. Hierdoor kunt u zelf de lichtkleur en -opbrengst bepalen. Meestal wordt er gebruik gemaakt van MR16 spots maar in een waterdichte spot kunt u ook gebruik maken van een GU10 spot.

   

  Het aansluiten een grondspot

  Het plaatsen van de led grondspots lijkt een lastig klusje maar valt eigenlijk best mee. U vindt hier bijvoorbeeld ook een volledige pagina met tips voor het installeren van de led grondspot.  Hieronder vindt u een voorbeeld van een typische schakeling van led grondspots.

  led grondspots installatie

  Zuinige led verlichting in de grond

  Grondspots zijn ideaal om te vervangen omdat deze spots vaak veel branduren maken. Grondspots staan vaak de hele nacht aan en kosten daardoor veel stroom. Dit is met led grondspots niet het geval. Daarnaast gaan led grondspots veel langer mee waardoor u de lichtbron de komende jaren niet hoeft te vervangen, wat bij halogeen vaak wel het geval is.

   

  De kwaliteit van de buitenkant van uw led grondspot blijft ook gewaarborgd. Deze led grondspots zijn van hoogwaardige materialen gemaakt, veelal aluminium en roestvrij staal. Hierdoor hoeft u de grondspots de komende jaren niet meer te vervangen en heeft u weinig (onderhouds)kosten aan deze grondspots. Uiteraard zijn deze grondspots ook gemakkelijk te plaatsen en aan te sluiten.

   

  Vragen of andere spots nodig?

  Heeft u na het bekijken van het bovenstaande aanbod aan grondspots nog vragen over de installatie of mist u een bepaalde grondspot in ons assortiment? Neem dan even contact en we beantwoorden uw vraag altijd binnen één werkdag.