opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Munnikensteeg Zwijndrecht uitgerust met LED-lampen

Munnikensteeg Zwijndrecht uitgerust met LED-lampen

De lampen in de lichtmasten langs de Munnikensteeg werden recent door Waterschap Hollandse Delta vervangen door LED-verlichting. In de volgende maanden zal worden gecontroleerd hoe de nieuwe verlichting precies wordt ervaren door niet alleen de omwonenden, maar uiteraard ook door de weggebruikers. In maart van dit jaar zal ook de verlichting op de Oude Waaldijk en Oudelandsedijk in Abbenbroek worden vervangen. Hetzelfde geldt eveneens voor de verlichting die zich onder de spoorbrug bij de Noldijk in Barendrecht bevindt.

 

Uitgebreide test met LED-verlichting

In totaal heeft Waterschap Hollandse Delta zo'n 1600 kilometer weg in beheer. Deze wegen bevinden zich op de Zuid-Hollandse eilanden. De test die op dit ogenblik wordt uitgevoerd spreidt zich uit over drie locaties die karakteristiek zijn voor ons gebied. Opvallend is ook de diversiteit in de locaties, gaande van een drukke weg tot een rustige polderweg en tot slot een tunnel. Deze diversiteit moet er voor zorgen dat een duidelijk beeld wordt verkregen van de manier waarop mensen de toepassing van LED-verlichting op deze locaties ervaren. Voor het plaatsen van de aangepaste verlichting werd vooral het veiligheidsgevoel in het achterhoofd gehouden. Indien de resultaten van de test gunstig uitpakken zal er in de toekomst voor worden gekozen om nog meer LED-verlichting toe te passen, dat liet heemraad Johan van Nieuwenhuijzen weten.

 

Bron: https://www.wshd.nl/nieuws/2014/12/led-lampen-op-munnikensteeg-zwijndrecht.html

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.