opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

De wandlamp buiten

De wandlamp buiten

Eén van de bestsellers onder de lampen zijn nog altijd wandlampen. De wandlamp komt altijd goed van pas, gaat goed op in het interieur en is onmisbaar op velerlei plekken in huis.

 

Waar hangen we de wandlamp?

Binnen sanitaire ruimtes als de badkamer en in sommige gevallen de toiletruimte, vormen wandlampjes een onmisbaar element. Maar ook kinderslaapkamers en langere hallen schreeuwen om een mooie wandlamp. Sinds de afschaffing van de gloeilamp gebruiken we hiervoor spaarlampen, maar ook ledlampen. Spaarlampen zijn kenmerkend om hun geleidelijke opbouw van licht. Schijnt de spaarlamp eenmaal op volle kracht, dan zorgt deze voor een warme gloed, hoewel vele liefhebbers van de traditionele gloeilamp hier nog steeds anders over denken. Ledlampen daarentegen krijgen krijgen snel het stempel opgeduwd van 'koele & schrale lichtbron'. Maar niets is minder waar. Ook gekleurde en krachtige ledlampen kunnen een warme lichtbron vormen.

 

Spaarlamp of ledlamp?

Toch valt de keuze sneller op spaarlampen dan op ledlampen, wanneer het om belichting gaat van de wandlamp. Dat wil zeggen: binnenshuis. Want buiten-wandlampen, zoals bij de voordeur of tuin, worden steeds vaker voorzien van de ledlamp als lichtbron en dat is niet geheel toevallig ... Wie graag tuinverlichting wil zonder bedrading en overige toestanden, kiest voor krachtige zon-oplaadbare ledlampen. Overdag worden deze door (in-)direct zonlicht opgeladen, om 's avonds voor een betoverend effect te zorgen in de tuin! Het is echter wel zo dat de meeste buiten-ledlampen voor een minimale belichting zorgen. Is het belangrijk dat de lichtbronnen aan duidelijke verlichtingen dienen bij te dragen, dan valt de keuze sneller op elektrisch lampen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.