opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Waarom kiezen voor LED-verlichting?

Waarom kiezen voor LED-verlichting?

Duurzame LED-verlichting is de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Naast de duurzaamheid is een van de voordelen van de LED-lamp dat deze energiebesparend is. Bovendien is de LED-lamp veiliger toe te passen dan vele andere vormen van verlichting, waardoor deze overal kan worden toegepast. Door de vele verschillende tonen licht, is de LED-lamp toe te passen in de kleur van het licht die u voor uw interieur zoekt.

 

Het financiele voordeel van LED-verlichting

LED-verlichting is een van de meest efficiënte vormen van energiebesparing. De terugverdientijd van LED-verlichting is afhankelijk van de branduren 1 tot 3 jaar, wat het maakt tot een heel rendabele investering. Vergeleken met een TL-buis, gloeilamp of halogeenlamp verbruikt een LED-lamp tot wel 70% minder energie.

 

Duurzaamheid

De levensduur van een LED-lamp is 35.000 tot 100.000 branduren, tegenover slechts 1000 branduren voor een gloeilamp en 5000 branduren voor een spaarlamp. Daardoor hoeft de lamp ook minder snel vervangen te worden, wat in ruimtes met hoge plafonds een uitkomst bied. Daarnaast is LED-verlichting veel beter bestand tegen schokken en trillingen vergeleken bij andere lichtbronnen.

 

Veiligheid

Aangezien slechts 10% wordt omgezet in warmte, wordt een LED-lamp niet heet en zorgt voor een uitstekende lichtopbrengst. Daardoor kan deze op een veilige manier uren branden zonder kans op oververhitting, wat kan leiden tot brand of schade aan de fitting.

 

LED-verlichting in huis

LED-lampen zijn er in alle soorten en maten, daardoor zijn er veel mogelijkheden voor het design van het armatuur. De kleur van het licht biedt ook een ruime keuze, van kaarslicht tot helder blauwe lucht. Voor in de woonkamer en slaapkamer kunt u dus kiezen voor een zacht en tevens duurzaam licht. Ook in de keuken is LED-verlichting één van de keukentrends van 2015. Naast inbouwspots of hanglampen kunt u bijvoorbeeld met keuken- en onderkast verlichting uw aanrecht optimaal belichten. LED-verlichting biedt u in elke ruimte sfeervolle, duurzame en veilige verlichting.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.