opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

35 miljoen euro vrijgemaakt voor VVE's

35 miljoen euro vrijgemaakt voor VVE's

Het kabinet heeft bekend gemaakt dat het een speciaal fonds gaat oprichten met als doel om energiebesparende maatregelen onder Verenigingen van Eigenaren te stimuleren. Deze investeringen zouden nodig zijn om hun bestaande gebouwen duurzamer te maken. Minister van Wonen Stef Blok heeft bekend gemaakt dat het voor dit project maar liefst 35 miljoen euro gaat vrijmaken.

 

Bekendmaking op jaarcongres

De bovenstaande bekendmaking gebeurde op het jaarlijkse congres van Koepelorganisatie VVE-Belang. Bij deze organisatie zijn vandaag de dag maar liefst 10.000 van de 125.000 VVE's in Nederland aangesloten. Al deze verschillende Verenigingen van Eigenaren zijn samen goed voor meer dan 1,2 miljoen appartementen. Blok streeft er naar dat eigenaren van woningen er voor gaan kiezen om meer aan energiebesparing te doen. Dat is echter niet alles, want samen met het duurzamer maken van de woningen wil hij op deze manier ook de verloedering aanpakken. Het uiteindelijke doel is om de VVE's op termijn te dwingen om jaarlijks geld te investeren in hun panden.

 

Bron: https://ledmagazine.nl/nieuws/kabinet-maakt-35-miljoen-euro-vrij-voor-energiebesparende-maatregelen-vve-s.html

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.