opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Uw tuin in verlichting

Uw tuin in verlichting

Heeft u een mooie tuin, waar u graag van geniet? Baalt u dan ook zo, dat het zo gauw donker wordt? Maar waarom maakt u het dan niet zelf licht? Tuinverlichting biedt diverse voordelen zodat u volop van uw tuin kan genieten, zowel overdag als ’s avonds.

 

Sfeer en functioneel licht

Verlichting in de tuin heeft een functionele reden, maar het zorgt ook zeker sfeer. Leest u graag een boekje op uw terras, met een wijntje op tafel? Dan is functioneel licht de oplossing. Maar zit u graag gezellig met vrienden in uw tuin, en laat u de verlichting in uw tuin sfeervol oplichten, dan is het sfeerlicht wel een hele leuke optie.

 

Verlichting mogelijkheden om uw huis

Heeft u donkere paadjes om uw huis heen en is uw oprit helemaal in het donker? Een buitenlamp helpt u de weg beter vinden. Maar ook is het gemakkelijk om het sleutelgat, van uw huis of auto, te vinden als u in het donker thuis komt. Buiten verlichting geeft tevens ook een veiliger gevoel, omdat alles weer zichtbaar wordt. Wat helemaal makkelijk is, is een schemerschakelaar of een bewegingsmelder. Laat de verlichting aangaan met een melder bij beweging, of laat de lampen vanzelf aangaan wanneer het donker wordt door een schemerschakelaar.

 

Uw huis en tuin met elkaar verbinden

Verlichting bepaalt heel erg de sfeer. Zo kunt u uw tuin veel meer laten spreken door middel van licht. Een lamp die de fontein ook in het donker zichtbaar maakt, of de mooie bomen in de hoek van de tuin laten oplichten. Als u objecten in het verste punt van uw tuin verlicht, zorgt dit er ook voor dat de tuin vanuit huis zo groot mogelijk lijkt. U kunt de tuinverlichting zo inrichten zoals u het wilt en in het donker, lijkt het een verlenging van uw woonkamer. Waarom alleen overdag van de tuin genieten? Misschien is het in het donker nog wel veel mooier!

 

Bron: https://www.tuinextra.nl/blog-buitenverlichting/

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.