opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Sylvania ToLEDo Retro, LED en gloeilamp ineen

Sylvania ToLEDo Retro, LED en gloeilamp ineen

Sylvania heeft de zogenaamde ToLEDo Retro-lampen op de markt losgelaten. Deze lampen zouden perfect in staat moeten zijn om de klassieke gloeilampen in huis te vervangen. Opvallend is dat het dan wel gaat om LED-verlichting, de lampen hebben toch gewoon het uitzicht van een gloeilamp. Toch zijn ze met een besparing tot 90 procent een stuk energiezuiniger. Enig nadeel is dat de lampen uitsluitend te koop worden aangeboden in de Homelight 2700K kleur. Kopers van de lampen kunnen wel rekenen op een garantie voor een periode van 3 jaar.

 

Overeenkomsten met traditionele gloeilampen

De ToLEDo Retro-lampen beschikken over dezelfde afmetingen als de gewone gloeilampen. Door de speciale behuizing bieden ze ook niet het klassieke licht dat u van LED-verlichting mag verwachten. Wanneer u deze speciale LED-lampen in huis haalt kunt u rekenen op een warme en rijke lichtkleur die wordt gecombineerd met een uitstekende energiezuinigheid. Door hun unieke vorm en uiteraard mede door de interessante voordelen die er aan verbonden zijn kunnen ze probleemloos worden ingezet als vervanging voor de zogenaamde spaarlampen.

 

 

Hoge efficiëntie en brede stralingshoek

De ToLEDo Retro-lampen kenmerken zich door een hoge efficiëntie in combinatie met een brede stralingshoek en een uitstekende levensduur. Al deze verschillende factoren zorgen er voor dat u in dit geval kunt rekenen op een uitstekende duurzaamheid in combinatie met een korte terugverdientijd. Ze kunnen mede omwille van deze reden uitstekend worden toegepast in bijvoorbeeld hotels, bars en restaurants, maar uiteraard komen ze ook in uw eigen woning uitstekend tot hun recht. Door een 40W-gloeilamp te vervangen door een ToLEDo Retro-lamp kan een energiebesparing optreden tot zomaar even 85 procent.

 

Dimbare versies

Inmiddels heeft Sylvania ook reeds speciale versies onder de vorm van 440 lm- en 630 lm-versies van de A60-lamp op de markt gebracht net als 320 lm-kaarslampen en 410 lm- en 590 lm-globelampen. In 2015 brengt het bedrijf ook dimbare versies van de verschillende lamptypen op de markt. Uiteindelijk zouden de lampen als doel hebben om alle bestaande gloeilampen te vervangen door deze energiezuinige varianten.

 

Bron: https://www.verlichting.nl/nieuws/sylvania-toledo-retro-de-ledlamp-met-de-look-en-feel-van-een-gloeilamp.html?contentID=14290

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.