opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Betrouwbare LED verlichting voor sportvelden!

Betrouwbare LED verlichting voor sportvelden!

De velden van sportpark de Schengen zijn één van de eerst sportvelden in Nederland die worden verlicht door LED verlichting van Philips. Het is opmerkelijk hoe weinig sportverenigingen nog zijn overgestapt op led lampen. De sportvelden in het Zeeuwse Goes zullen einde dit jaar compleet verlicht worden door led verlichting die ruim 50% zuiniger is dan de huidige verlichting. Daarnaast speelt de langere levensduur een grote rol om over te stappen. Nu hoeven de vrijwilligers minder vaak lampen te vervangen!

 

De redenen om over te stappen op LED

De redenen om over te stappen zijn dezelfde redenen die veel gewone bedrijven tegenwoordig hanteren. Led verlichting is op de lange termijn goedkoper door de langere levensduur, de lagere warmte afgift maar bovenal natuurlijk het lagere stroomverbruik. De onderhoudskosten zullen ook een stuk lager uitvallen is de verwachting. Bovendien gaan de led lampen op het sportveld direct aan en uit zonder opwarm tijd.  

 

Nog meer voordelen!

Naast de bovengenoemde voordelen zijn er nog meer voordelen aan de verlichting die Philips aangelegd heeft. Het gehele systeem is bijvoorbeeld dimbaar en bestaat uit onderdelen. Als er een lamp uitvalt gaat dat niet ten koste van het hele lichtsysteem wat eerst wel zo was. Hierdoor hoeft er ook minder onderhoud plaats te vinden.

 

Bekijk het filmpje!

 

Bron: https://www.verlichting.nl/nieuws/nooit-meer-een-warming-up-dankzij-philips-led-verlichting.html?contentID=13194

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.