opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Speciale lampen

Lampen zijn niet alleen ontworpen puur functioneel als lichtbron zijnde. Er is meer onder de zon. Zo vormen insectenlampen een totaal andere tak van sport; deze dienen ter eliminatie van allerlei soorten insecten (en zijn inderdaad ook een lichtbron). Licht trekt insecten aan als bijen naar honing. Bekijk maar eens een buitenlamp; de insectenwereld is er levendig aanwezig. Doordat vliegende insecten naar licht toe trekken, scharen zich ook talloze spinnenwebben rond de lamp om deze 'lekkernijen' te vangen.

Insectenlamp kopen tegen overlast

Thuis, of in uw restaurant, kunt u dit proces nabootsen d.m.v. het gebruik van een insectenlamp. De insectenlamp trekt vliegende insecten aan en doodt hen direct op hygiënische wijze. Hebt u bijvoorbeeld vliegenoverlast? Dan is een geavanceerde insectenlamp de oplossing. U kent deze vast uit snackbars e.d. Deze lampen zijn ook thuis bijzonder goed geschikt ter bestrijding van insecten.

Daarnaast zijn er speciale wespenlampen/ vangers verkrijgbaar. Deze zijn onontbeerlijk in ieder attractiepark, of andere gelegenheid waar vele mensen komen en etenswaren nuttigen. Maar ook thuis kunnen deze lampen nuttig zijn; vooral grote, oude woningen met aanbouw willen nogal eens last hebben van wespenplagen in de zomer. Het is bijna niet te traceren waar de wespen hun nest hebben - in dat geval is de wespenlamp een goede oplossing.

Blauwlicht

Insectenlampen geven blauw licht af (geen black-light). Het prettige is dat er op de overloop, of in de gang, niet direct een andere lichtbron aangezet hoeft te worden 's nachts en er toch een serieuze lichtbron aanwezig is die weinig stroom verbruikt.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.