opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Lokale scholen over op LED verlichting!

Lokale scholen over op LED verlichting!

Ook in het noorden van land gaan diverse bedrijven en scholen over op zuinige led verlichting. Voor scholen biedt de nieuwe soort verlichting zelf nog meer voordelen dan alleen de energiebesparing. De stichting openbaar scholen netwerk heeft daarom besloten om alle acht aangesloten scholen te gaan voorzien van duurzame led verlichting. De verlichting zal in fases vervangen gaan worden. De van Maasdijk school in Heerenveen is als eerst aan de beurt.

 

Een flinke energiebesparing

Uiteraard is de energiebesparing één van de voornaamste redenen om over te stappen op zuinige led verlichting.Op termijn zal er een stroombesparing van circa 60% gerealiseerd worden. Onderwijsgeld moet zoveel mogelijk naar het daadwerkelijk onderwijs gaan en daarom wil de school besparen op deze kosten.

 

Meer voordelen

Naast de energiebesparing biedt led verlichting nog veel meer voordelen. Zo wordt de verlichting minder warm waardoor de kans op kortsluiting minimaal is. Daarnaast gaat de led lamp zeer lang mee, circa 10 jaar. Bovendien zijn er wetenschappers die beweren dat het licht van de led lamp beter is voor de concentratie, en dat komt goed van pas op een school natuurlijk.

 

Naast de nieuwe led verlichting krijgen de scholen ook zonne-panelen!

 

Bron: https://www.flitsnieuws.nl/index.php?p=97873/scholennetwerk-de-basis-stapt-over-op-led-verlichting/

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.