opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Philips komt met een platte led lamp!

Philips komt met een platte led lamp!

Philips komt begin dit jaar met een nieuw soort led lampen die plat is. Deze serie wordt 'Slimstyle' genoemd. Deze platte led lampen hebben nog meer voordelen als de gewone led lamp. Het energieverbruik is dan ook extreem laag, gemiddeld 85% zuiniger dan traditonele verlichting. Ook de levensduur van de platte led lampen is niet mis. Naar verwachting gaan de lampen meer dan 20 jaar mee! Helaas zijn de Slimstyle lampen voorlopig alleen nog in de VS te koop.


De eerste platte led lampen

De Slimstyle serie zijn de eerste led lampen die echt plat zijn als het gaat om gewone lampen voor in huis. Door het platte design is er minder koeling nodig en daardoor gaat de lamp weer een stuk langer mee. De levensduur is naar verwachting meer dan 20 jaar!

 

Alleen verkrijgbaar in de VS voorlopig

Nederlanders moeten helaas nog even wachten op deze nieuwe led lampen. Gek genoeg worden de nieuwe lampen niet in eigenland maar in de Verenigde Staten gelanceerd. Bij het warenhuis Home Depot zijn de nieuwe Slimstyle led lampen vanaf begin 2014 verkrijgbaar. De prijs ligt rond de 10 dollar voor deze lampen al wordt verwacht dat de prijs nog enigzins gaat dalen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.