opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Marktaandeel ledverlichting blijft stijgen

Marktaandeel ledverlichting blijft stijgen

The Boston Consulting Group publiceerde in november van het vorige jaar een rapport, genaamd "How to Win in a Transforming Lighting Industry." The Boston Consulting Group analyseerde de ontwikkeling van de lichtmarkt, gebaseerd op hun 2010 Lighting-Market Model.

 

Uitkomst onderzoek

De lichtmarkt had aan het einde van 2014 een omzet van 112 miljard dollar. Uit het onderzoek van The Boston Consulting Group blijkt dat de lichtmarkt met 3 procent per jaar blijft toenemen: dit zal zorgen voor een omzet van ongeveer 133 miljard dollar in 2020. Het marktaandeel van ledverlichting zal hierbij ook toenemen: van 5 procent in 2010, naar 45 procent in 2020. De winst op ledverlichting zal bovendien stijgen van 4,9 miljard dollar naar 6 miljard dollar in 2020.

Verlichting voor in bedrijven en bijbehorende dienstverlening en systemen, vormt het grootste marktsegment met een omzet van 43 miljard dollar. Dit is 39 procent van de totale markt. Verlichting voor auto's brengt een omzet van 21 miljard met zich mee. Dit is 19 procent van de totale markt. Consumentenverlichting- en systemen, zijn goed voor een opbrengst van 19 miljard dollaar: 17 procent van de totale markt.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.