opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Ledverlichting in de woning

Ledverlichting in de woning

In steeds meer huishoudens wordt er gebruik gemaakt van LED verlichting. Verschillende vertrekken en zelfs de tuin worden van LED verlichting voorzien. Stapsgewijs gaan we de mogelijkheden en vertrekken af voor de verschillende LED verlichting mogelijkheden in de woning.

 

Led verlichting in de woonkamer

In de woonkamer wordt al erg veel gebruik gemaakt van LED verlichting. Door LED verlichting op de juiste plek te plaatsen en de goede kleuren te gebruiken, kan LED verlichting voor sfeer en warmte in de ruimte zorgen. Natuurlijk bedoelen we bij warmte niet letterlijk warmte, want LED verlichting straalt geen warmte uit. De juiste kleur van LED verlichting kan echter wel aan  het gevoel van warmte en gezelligheid bijdragen.

 

Led verlichting in de badkamer

Ook in de badkamer wordt steeds vaker de voorkeur gegeven aan LED verlichting. Websites over badkamers en sanitair zoals badkamercourant.nl zijn erg lovend over LED verlichting in de badkamer. LED verlichting in de badkamer kan op verschillende manieren gebruikt worden, denk bijvoorbeeld aan LED als algemene lichtbron, als sfeerverlichting of als accent verlichting.

 

Led verlichting in de keuken

De keuken biedt allerlei mogelijkheden voor LED verlichting. Er kunnen LED spots boven het aanrecht worden geplaatst, LED spots in de kast of LED verlichting als algemene verlichting. Bij LED verlichting in kasten met glazen deuren, komen de voorwerpen in de kast goed tot zijn recht zodat het servies wordt omgetoverd in  een ware eyecatcher.

 

Led verlichting in de slaapkamer

Net zoals in de woonkamer is het in de slaapkamer ook vaak gewenst dat de verlichting warmte en gezelligheid uitstraalt. Meer over slaapkamer inrichting en de verlichting in de slaapkamer kun je lezen op nieuwewonen.nl. LED verlichting met dimmers, kunnen er voor zorgen dat deze sfeer gecreeerd wordt. Daarnaast heeft men bij LED verlichting kleiner gebundeld licht, waardoor een nachtlamp met LED ervoor zorgt dat de verlichting op de juiste plek plaatsvind en niet direct de hele ruimte verlicht.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.