opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

LED verlichting op de ringbaan!

LED verlichting op de ringbaan!

De verlichting langs de Ringbaan Noord, Oost, Zuid en de Doesburgseweg wordt vervangen door duurzame en energiezuinige LED-verlichting vanaf 12 augustus. Het is duidelijk dat de oude lichtmasten en ook de armaturen aan vervanging toe zijn. Vanaf september wordt verwacht dat de nieuwe verlichting aanwezig is. De verlichting die wordt geplaatst (ook bij de rotondes) is voorzien van een zogenoemde statisch dimregime. Dat wil zeggen dat de verlichting dimmers heeft. In de avond schijnen de lampen tot 24.00 uur feller dan wanneer het nacht is. Daar staat een energiebesparing van 28% tegenover.

 

De verlichting wordt vervangen door LED!

Gedurende de spits in de ochtend en in de avond is de verlichting op volle sterkte aan het branden. Vroeger was er aan de parallelweg van Oosteinde en een deel van Zonegge geen openbare verlichting aangebracht. Toen werden de wegen verlicht door de ringbanen.  Door de laatste aanpassingen worden deze nu wel voorzien van verlichting. Verder is een deel van de Ringbaan-Zuid op proef voorzien van actieve markering, dit  is gedaan in de vorm van duurzame glasbolreflectoren. Door de reflectoren wordt het licht weerkaatst van koplampen. Daarom worden er in totaal vijf lichtmasten in het kader van de pilot uitgeschakeld. Het wordt na een jaar goed bekeken en wanneer het een goed resultaat oplevert wordt het op meerdere wegen op deze manier geregeld. 

 

Bron: https://www.zevenaar.nl/mobiel/nieuws_42465/item/led-verlichting-langs-ringbanen_30455.html

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.