opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Ledverlichting in de badkamer

Ledverlichting in de badkamer

Wat verlichting betreft heeft LED de toekomst. Dat heeft niet alleen te maken met het feit dat LEDlampen weinig elektriciteit verbruiken. Het heeft misschien het meest te maken met het gegeven dat ze enorm veel mogelijkheden bieden. De traditionele lampen, zoals we die gewend zijn, verspreiden warmte en moeten alleen daarom al altijd in een soort van vrije ruimte worden geplaatst om die warmte weg te leiden om kortsluiting of een kapotte lamp te voorkomen. LEDverlichting is koud en produceert geen warmte.

 

LEDverlichting in de badkamer

Dat maakt het gebruik van Ledverlichting in de badkamer makkelijk. Waar we tot nu toe met lampen die vochtwerend of minimaal goed afgesloten waren, moesten werken, kun je tegenwoordig ook in de badkamer speels met licht omgaan, bijvoorbeeld ook met de Sanitaitotaal douchewand. Denk eens aan een prachtige spiegel waar omheen LEDlampen geplaatst zijn. Alsof je in een spiegel van een beroemdheid kijkt. Dat is natuurlijk maar een eerste stap, want je kunt ook LEDs in de badkuip inbouwen, waardoor het water verlicht wordt. Of in het plafond, in de douche of bij de wasbak. Doordat de LEDlampen nauwelijks elektriciteit verbruiken, kan een lampje extra geen kwaad.

 

Verbouwen

Natuurlijk brengt het installeren van nieuwe LEDverlichting met zich mee dat de bestaande elektriciteitsstructuur vernieuwd zal moeten worden. Mogelijk zal achter de tegels gefreesd moeten worden. Dat is het moment om meteen de badkamer op te waarderen. Van een wat suffe ruimte, waar we iedere dag gebruik van maken, naar een wat meer luxe ruimte, die ook ruimte biedt om je zo nu en dan even terug te trekken om te relaxen. Op de website https://xlwonen.nl/badkamer-verbouwen-aandachtspunten/ vind je heel wat tips die bij een dergelijke verbouwing heel goed van pas kunnen komen.

 

Investeren

Overstappen op LEDverlichting is ook een investering. Dat komt omdat LEDlampen een veel langere levensduur hebben dan welke andere lamp dan ook. De aanschafprijs is zodoende na enige tijd terugverdiend door het lagere elektriciteitsverbruik. Verder zijn LEDlampen geen chemisch afval, maar kunnen ze gerecycled worden. Dat betekent dat een ingebouwde LEDlamp jarenlang mee kan en zodoende een risicoloos gebruik aanbiedt voor verlichting in de badkamer. Tussen mooie tegels, in de nieuwe, extra grote douche of zoals gezegd rondom of boven een mooie spiegel. Bij www.all-aqua.nl zijn prachtige tegels of spiegels te vinden die het waard zijn voorzien te worden van sfeervolle - en warme LEDverlichting om zo de badkamer van dat ietwat duffe imago te bevrijden.

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.