opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Led lampen worden steeds voordeliger!

Led lampen worden steeds voordeliger!

Er kan nog niet gezegd worden dat we nu massaal over zijn gestapt op led lampen. Philips denkt dat hier snel verandering in gaat komen. Er is namelijk een 470 Lumen led lamp, en deze is te vergelijken met een 40 watt gloeilamp. In het najaar van 2012 gaat de prijs daarvan net onder tien euro. Echter is dat de adviesprijs van Philips, de winkelier kan dit altijd nog aanpassen. Als het gaat over de 60 watt led lamp, dan kan er gezegd worden dat deze ongeveer vijf euro duurder zal zijn. Het is belangrijk dat als we allemaal over willen stappen dat het voor iedereen betaalbaar is.

 

Nederland loopt voor op led gebied.

In de landen als Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is een led lamp die qua lichtsterkte vergeleken kan worden met de 32 watt gloeilamp te koop voor een prijs van tien euro in de winkel. Toch is het zo dat alle lichtbronnen een keer vervangen dienen te worden door ledlampen. Als dit allemaal wordt gedaan dan kan dat volgens Philips 40% energie besparen en 130 miljard euro aan energiekosten besparen. Men denkt dat in 2015 ongeveer 45% van de markt is overgeschakeld op energiezuinige verlichting. 

 

Bron: https://www.rtlnieuws.nl/editienl/led-lampen-worden-steeds-goedkoper

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.