opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

LED verlichting in uw huis

LED verlichting in uw huis

Home is where the heart is. Een uitspraak die veel gebruikt wordt. Want dat is het ook. Thuis is de plek om helemaal op te laden, om tot uzelf te komen en om te genieten van uw eigen plekje. Daarom is het ook zo belangrijk om uw huis helemaal in uw eigen stijl in te richten zodat het voor u de perfecte sfeer uitstraalt.

 

Sfeerbepalend

Er zijn een aantal factoren die de sfeer in huis bepalen. De kleuren die u gebruikt, de meubels en ook de decoratieve accessoires. Maar heeft u ook wel eens nagedacht over verlichting? Dit creëert namelijk ook erg veel sfeer. Hanglampen zijn bijvorbeeld een geweldige manier om sfeer in een woning aan te brengen. 

 

LED verlichting voordelen

Overweeg dan ook eens om LED verlichting in uw huis te installeren. Want de mogelijkheden om sfeer te bepalen zijn dan eindeloos. LED verlichting is tevens veel zuiniger dan gloei- en spaarlampen en de levensduur is ook nog eens veel langer.

 

LED verlichting mogelijkheden

Zo kan LED gebruikt worden als een inbouwspot. Maar u kunt ook LED verlichting in uw vitrinekast installeren, of onder de bank of in een (televisie)dressoir. Ook in de gang of in de slaapkamer kunt u meer sfeer maken door rustgevende kleuren in kasten of onder het bed te installeren. Kies de kleur waar u zich het meest ontspannen bij voelt en laat uw interieur nog meer spreken door het gebruik van LED verlichting.

 

Bron: https://www.huismakeover.nl/wordpress/led-verlichting-in-je-woning/ 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.