opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Eerste LED beurs in 2014 was een groot succes!

Eerste LED beurs in 2014 was een groot succes!

Begin deze maand (5 & 6 februari) vond de eerste vakbeurs voor led verlichting in Nederland plaatst. Een uitgelezen kans voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in led om hun kennis en connecties uit te breiden. Deze eerste LED expo was een groot succes vanwege de hoge opkomst en de vele innovaties die er te bewonderen waren. Op de beurs vond je natuurlijk het nieuwste van het nieuwste op het gebied van led verlichting.

 

Een breed publiek op de LED beurs

Het was erg opvallend om te zien hoeveel verschillende mensen er kwamen naar de beurs. Dit komt waarschijnlijk omdat veel particulieren zakelijke gebruikers graag willen overstappen op led verlichting. Daarnaast waren er natuurlijk led specialisten in alle vormen en maten aanwezig. Van de grote concern zoals Philips tot de wat kleinere webwinkels. Een uitgelezen kans voor deze partijen om hun leverancier te ontmoeten en hun netwerk uit te breiden.

 

Wij zijn erbij!

Uiteraard was het team van Ledlampenfabriek.nl ook aanwezig op de eerste echte beurs voor led verlichting in Nederland. Helaas hadden we dit jaar nog geen stand op de LED expo maar met een beetje geluk is dat volgend jaar wel het gevalt. We vonden het in ieder geval een zeer leuke dag waar we veel concullega's, leveranciers en andere relaties hebben kunnen ontmoeten. We kijken nu al uit naar de LED beurs van volgend jaar!

 

Bron: https://www.ledexpo.nl/portfolio/eerste-led-expo-succes/

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.