opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

LED Expo Benelux verdubbelt in één jaar tijd

LED Expo Benelux verdubbelt in één jaar tijd

De tweede editie van de vakbeurs LED Expo Benelux verdubbelt in grootte. Dat zorgt er voor dat het meer dan ooit een belangrijk informatieplatform wordt voor iedereen die zich professioneel wil bezighouden met het overstappen naar LED-verlichting. Op de LED Expo Benelux wordt een uitgebreid overzicht aangeboden van de meest uitgebreide producten. Daarnaast wordt ook het volledige dienstenaanbod voorgesteld en zijn alle leveranciers aanwezig. Denk hierbij met name aan de top 3 uit de openbare verlichtingsmarkt, namelijk Philips, Schréder en Lightronics. Zij beschikken allen over een stand op het IGOV Paviljoen. Ook andere namen uit de sector zoals Lightwell, Innolumis, HBI Bisscheroux, Fragerhult en Konica Minolta zijn aanwezig. Het lijstje wordt afgerond met het Amerikaanse Avalite/Cree.

 

Hot issue in de verlichtingswereld

Het is algemeen bekend dat binnen de verlichtingswereld vooral de kwaliteit van de verlichting een hot issue is. Door een bezoek te brengen aan de beurs kunt u als bezoeker te rade gaan bij verschillende standen van professionelen die reeds over heel wat ervaring in de sector beschikken. Denk daarbij aan Dekra, OLiNO, het Laboratorium voor Lichttechnologie en de Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde. Ook Sterkin, de kwaliteitsorganisatie is aanwezig. Tijdens de beurs worden in ieder geval verschillende op de praktijk toegesneden workshops aangeboden.

 

Zeer gevarieerd publiek

Henriëtte Vrisekoop, organisator van de LED-Expo had over de eerste editie het volgende te zeggen; "We hebben opgemerkt dat alle ondernemers, managers, ambtenaren en andere bezoekers vooral naar de LED-Expo kwamen omdat ze bezig waren met een mogelijke overstap naar LED-verlichting en daarvoor advies wensten in te winnen. De overstap op LED-verlichting is er één die gepaard gaat met stevige investeringen, dus is het niet meer dan normaal dat mensen zich goed willen oriënteren vooraleer zo'n investering te doen. Die mogelijkheid wordt ze aangeboden op de LED-Expo".

 

Tweede editie

Voor de tweede editie wordt de beurs veel omvangrijker opgezet dan eerst het geval was. Zo worden er tal van gratis workshops aangeboden aan de bezoekers die specifiek zijn gericht op de praktijk. Daarnaast beschikt de beurs over een zogenaamde LED Dome waarin mensen zelf de unieke werking van LED-verlichting kunnen ervaren. Tot slot is op de Innovatieboulevard al het nieuws inzake LED-verlichting terug te vinden waardoor u als bezoeker meteen op de hoogte bent van de laatste nieuwe ontwikkelingen binnen deze wereld.

 

Bron: https://www.ledexpo.nl/nieuws-2/led-expo-benelux-verdubbelt-in-een-jaar/

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.