opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Proef met led verlichting in de binnenstad van Den Bosch

Proef met led verlichting in de binnenstad van Den Bosch

De gemeente van Den Bosch start deze week met een proef om lampen te vervangen door led verlichting. Dez week is men begonnen met het opgangen van armaturen met led verlichting in de binnenstad. Door het vervangen van de lampen in de binnenstad hoopt Den Bosch een flinke besparing op de energierekening te bereiken. De led verlichting die geplaatst gaat worden gaat naar verwachting een derde van de energie gebruiken ten opzichte van de huidige verlichting. Daarnaast is het een bijkomend voordeel dat de led lampen langer mee zullen gaan, aldus de gemeente. 

 

Overal in de stad worden lampen vervangen door led.

Sinds een paar jaar worden alle lampen in de de hele stad Den Biosch vervangen door zuinige led verlichting. Op andere plekken was men al eerder gestart met het vervangen. De komende maanden gaat de gemeente kijken welke led lampen het beste passen in het straatbeeld van de stad. Er wordt verschillende verlichting met verschillende lichtkleuren uitgeprobeerd, van warmwit tot koel wit. 

 

Bron: https://www.bd.nl/regio/den-bosch-en-omgeving/s-hertogenbosch/den-bosch-start-proef-met-ledverlichting-1.4217178 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.