opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Duurzame LED-verlichting gaat Klaaswaal verlichten

Duurzame LED-verlichting gaat Klaaswaal verlichten

Het college van de gemeente Cromstrijen heeft aangegeven dat het duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Omwille van deze reden heeft zij dan ook besloten om de klassieke lichtmasten die zich in Comstrijen bevinden te vervangen door LED-verlichting.

 

"Bij het vervangen van lichtmasten hebben we de bewuste keuze gemaakt om LED-verlichting toe te passen. Op deze manier kunnen we een structurele bijdrage leveren aan het milieu en daarnaast brengt dit ook op financieel vlak de nodige voordelen met zich mee", zo verklaarde wethouder Bas Boelhouwers.

 

Nijkamp aanneming is op 24 november 2014 gestart met het aanbrengen van LED-verlichting in met name de Boterbloemstraat, de Elzenlaan, de Jaap Kosterstraat, de Klaproosstraat, de Korenbloemstraat en de Kreupeleweg. De werkzaamheden hebben ongeveer 2 weken tijd in beslag genomen.

 

Bron: https://www.hoekschnieuws.nl/2014/11/19/gemeente-cromstrijen-start-met-aanbrengen-duurzame-led-verlichting-klaaswaal/

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.