opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Hoe richt ik een kleine kinderkamer in?

Hoe richt ik een kleine kinderkamer in?

Het inrichten van een kinderkamer gaat niet over één nacht ijs en zeker niet wanneer deze ook nog eens klein van omvang is. Er zijn wel een aantal manieren om op een creatieve manier om te springen met de kleine ruimte en alsnog een sfeervolle kamer te creëren. Wij zullen u een aantal praktische tips geven bij het inrichten van een kleine kinderkamer.

Gebruik decoratie

Wanneer u aan de slag gaat met het inrichten van een kinderkamer is het verstandig om goed na te denken over het gebruik van de juiste decoratie. Zo kunt u gemakkelijk sfeer creëren door gebruik te maken van naam stickers. Deze kunt u gemakkelijk via het internet personaliseren en aanschaffen. Het aanbrengen is ook gemakkelijk. U hoeft er namelijk alleen maar voor te zorgen dat deze recht en in het zicht worden geplaatst.

Invullen d.m.v. licht en kleur

Het is verstandig om in een kinderkamer voornamelijk gebruik te maken van lichte kleuren en de lichtinval goed naar voren te laten komen. Wij raden u aan om het beeld ‘rustig’ te houden en bijvoorbeeld gebruik te maken van één felle kleur en hieromheen een twee- of drietal passende kleuren bij te zoeken. Zorg dat lichtinval ten alle tijden naar voren komt en niet verhinderd wordt door bijvoorbeeld een kast.

Ruimtebesparende meubels

Bij het ter beschikking hebben van een kleine kinderkamer is het verstandig om ruimtebesparende meubels aan te schaffen. Zo kunt u bijvoorbeeld een hoogslaper in de kamer plaatsen. Hierdoor zal er ruimte ontstaan onder het bed. Hier kunt u bijvoorbeeld een bureau, speelplaats of bankje onder plaatsen. Zo gaat u efficiënt met de ruimte om en het creëert ook een leuke sfeer in de kamer. Dit is goed te realiseren door op een goede manier een schets te maken voordat u aan de slag gaat. Zo heeft u een goed beeld voor ogen en zal het inrichten gemakkelijker verlopen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.