opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Gemeente Hellendoorn krijgt led verlichting!

Gemeente Hellendoorn krijgt led verlichting!

Ook de gemeente Hellendoorn gaat de overstap maken. Van tradititionele verlichting naar zuinige led verlichting die nog jaren mee kan gaan. De gemeente begint met het vervangen van 700 lantaarnpalen. Hierbij worden zowel de armaturen als lichtbron vervangen. De overstap gaat de komende drie maanden in beslag nemen naar verwachting.

 

Een flinke besparing!

Door het vervangen van de armaturen in lichtbronnen in de lantaarnpalen verwacht de gemaante dat de stroomkosten maar liefst 60% lager uitvallen vergeleken met de huidige verlichting. dit is te vergelijken met het stroomverbruik van meer dan 30 huishoudens. Led is ook goed voor het milieu, zo wordt er een hoop minder koolstofdioxide uitgestoten. De led lampen gaan maar liefst twintig jaar mee is de verwachting. Hier hoeft de gemeente Hellendoorn minder mensen en geld uit te trekken om de verlichting te vervangen elk jaar. Geld en tijd besparen ze dus!

 

Bron: https://www.tubantia.nl/regio/hellendoorn/buitengebied-hellendoorn-krijgt-led-verlichting-1.4358008

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.