opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

LED-verlichtingssector kent groei van 20% per jaar

LED-verlichtingssector kent groei van 20% per jaar

Mensen kiezen er vandaag de dag steeds vaker en sneller voor om over te schakelen naar LED-verlichting. De sector kent daardoor een mooie groei van 20 procent per jaar. Gebruikmaken van LED-verlichting brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. In eerste instantie kunt u er niet alleen door besparen, daarnaast beschikken ze over een groei versnellende werking in de tuinbouw en werken ze prestatie verhogend in het onderwijs. Daar komt bij dat u door gebruik te maken van een eenvoudige app zomaar de verlichting in huis kunt regelen met behulp van uw smartphone. Wie alle nieuwe innovaties op het gebied van LED-verlichting wil bekijken is daarvoor op de LED Expo Benelux aan het juiste adres. De grootste vakbeurs gericht op LED wordt gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch.

 

Nationaal LED rapport

Uit het Nationaal LED rapport blijkt dat tegen 2020 de helft van alle verlichting zal bestaan uit LED. Inmiddels stijgt de LED-productie reeds met een slordige 20 procent per jaar. De snelle groei die de markt meemaakt wordt gerealiseerd door nieuwe innovaties, een optimalere kwaliteit en dat alles in combinatie met dalende prijzen. Tel daarbij op dat het productaanbod stevig is uitgebreid en u weet meteen ook dat de behoefte aan meer informatie eveneens is toegenomen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de LED Expo Benelux vakbeurs op een jaar tijd meer dan verdubbeld is in grootte. Daardoor is het meteen de grootste vakbeurs van de Benelux geworden. LED Expo directeur Henriette Vrisekoop; "Niet alleen de innovatie die deze sector heeft doorgemaakt en nog zal doormaken is enorm, daarnaast zijn de toepassingsgebieden werkelijk eindeloos. Statische verlichtingsoplossingen worden hierdoor meteen dynamisch regelbaar en daardoor een behoorlijk stuk flexibeler."

 

LED-verlichting ervaren

Er wordt wel eens gezegd dat verlichting gelijk staat aan emotie. De algemene voordelen waar LED-verlichting over beschikt zijn tegenwoordig wel gekend. Iedereen weet dat LED-verlichting energiezuinig is en iedereen weet dat deze verlichting over een groot aantal branduren beschikt en zeer flexibel is. Toch, pas wanneer u zelf de LED-verlichting gaat aanschakelen wordt u er echt enthousiast van. Deze mogelijkheid wordt aangeboden in de LED Dome. In deze donkere ruimte op de beurs krijgen bezoekers de optimale ervaring die LED-verlichting te bieden heeft. In deze bijzondere ruimte worden bezoekers verrast door het effect van LED en kunnen ze zelfs communiceren met de diverse producten.

 

Gratis kennismaking met LED

De vakbeurs richt zich in het bijzonder op zakelijke bezoekers die er aan denken om eventueel de overstap te maken naar LED-verlichting en daarvoor informatie willen inwinnen. Op de beurs zijn zomaar even 21 verschillende kennis-sessies en workshops te volgen. Het wordt daarbij mogelijk om de verschillende lampen ter plaatse te testen. Daarnaast krijgen alle bezoekers het boek "LED Almanak 2015" gratis mee naar huis.

 

Bron: https://www.verlichting.nl/nieuws/innovatieve-led-verlichtingssector-groeit-met-ruim-20-procent-per-jaar.html?contentID=14762

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.