opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Gevelreclame met LED verlichting

Gevelreclame met LED verlichting

LED, afkorting voor Light-emitting diode, is een vrij moderne techniek van verlichting die in toenemende mate steeds meer populair word. Dit komt met name door de praktische voordelen die deze moderne lichtbron met zich meeneemt. Niet alleen is de LED klein van stuk, ongeveer 0,5 cm hoog en 1 cm lang, ook is de led erg energie zuinig, dit komt met name omdat deze lichtbron weinig warmte genereert in vergelijking met traditionele verlichting.

 

Dit maakt deze verlichting een juiste en milieubewuste keuze, dit scheelt uiteindelijk in de energie kosten die u kwijt bent voor de gevelreclame die u in gedachte had.

 

Het ontwerp van de gevelreclame

Nu de lichtbron bekend is, word het tijd om na te gaan denken over het ontwerp van de lichtreclame. Vaak word er gekozen voor een bepaalde tekst, bestaande uit een bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo.

 

De kleuren van uw huisstijl worden uiteindelijk afgestemd met het gebruik van de materialen zodat de juiste kleurstelling zichtbaar is, niet alleen wanner het licht is(onverlicht) maar ook in het donker (verlicht). U kunt wel begrijpen dat hiervoor vakmanschap en gedegen kennis nodig is om dit te bewerkstelligen.

 

Dit is vaak ook de reden dat professionals worden ingehuurd voor het ontwerp en materiaalkeuze  van de reclame op de gevel.

 

Duurzaamheid

Led verlichting is een enorm duurzame energiebron, dit betekent ook dat LEDs langer meegaan dan conventionele lichtmethoden, en dit is wel zo fijn, want u wilt natuurlijk dat uw reclame in het donker goed zichtbaar is.

 

Samen met een goede constructie zorgt dit voor een vrijwel onderhoudsvrij systeem, natuurlijk dient u de led bakken af en toe schoon te maken, soms met een speciaal reinigingsmiddel zodat het materiaal niet aangetast word. U kunt hiervoor de leverancier vragen om advies.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.