opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Galeria Inno kiest voor LED-verlichting in nieuw warenhuis

Galeria Inno kiest voor LED-verlichting in nieuw warenhuis

Galeria Inno heeft voor haar nieuw warenhuis in Hasselt gekozen voor een filiaal dat volledig wordt verlicht met behulp van LED-verlichting. Galeria Inno is een dochterbedrijf van het uit Duitsland afkomstige Galeria Kaufhof welke op haar beurt onderdeel uitmaakt van de befaamde Metro Group. In België beschikt ze tegenwoordig over 16 winkels waardoor ze vaak wordt vergeleken met het Nederlandse Bijenkorf.

 

Meer dan 8000 vierkante meter

De nieuwe winkel in Hasselt is behoorlijk indrukwekkend te noemen. Het filiaal beschikt namelijk over een oppervlakte van zomaar even 8000 vierkante meter welke volledig wordt verlicht met behulp van LED-verlichting. Een extra besparing op de verlichting wordt verkregen door de enorme ramen die op alle verdiepingen zorgen voor een natuurlijke lichtinval. Mocht die natuurlijke lichtinval niet voldoende zijn wordt er LED-verlichting toegepast. Ook voor bepaalde donkere hoeken in het pand werd gekozen voor verlichting met behulp van LED's.

 

Bron: https://ledmagazine.nl/nieuws/belgisch-galeria-inno-opent-vernieuwd-warenhuis-met-enkel-led-verlichting.html

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.