opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Galeria Inno opent nieuw warenhuis met led-verlichting

Galeria Inno opent nieuw warenhuis met led-verlichting

In het Belgische Hasselt heeft de warenhuisketen Galeria Inno een nieuw filiaal geopend dat uitsluitend wordt verlicht met behulp van led-verlichting. De warenhuisketen, die een dochter is van het Duitse Galeria Kaufhof beschikt in België over liefst zestien filialen. De keten kan vergeleken worden met de Nederlandse keten Bijenkorf. De keuze voor led-verlichting voorziet het warenhuis niet alleen van sfeervolle verlichting, maar voorziet ze ook nog eens van een extra duurzaam karakter.

 

Combinatie natuurlijke verlichting en LED

De winkelruimte, die een oppervlakte van 8000 vierkante meter beslaat werd volledig gerenoveerd. Tijdens de renovatie werd er voor gekozen om de vier verdiepingen zoveel mogelijk te laten baden in het natuurlijke licht dat binnenstroomt via de ruime gevelramen. Op plaatsen waar dit niet voldoende is werd er gekozen voor het plaatsen van led-verlichting. Uiteraard is deze verlichting ook nodig om de winkelruimtes van voldoende verlichting te voorzien tijdens de donkere uren van de dag.

 

Bron: https://ledmagazine.nl/nieuws/belgisch-galeria-inno-opent-vernieuwd-warenhuis-met-enkel-led-verlichting.html

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.