opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Creëer een gezellige sfeer in huis met moderne verlichting

Creëer een gezellige sfeer in huis met moderne verlichting

In een modern interieur mag een moderne vorm van verlichting vanzelfsprekend niet ontbreken. Een van de meest moderne vormen van verlichting is ledverlichting. Ledverlichting is veel energiezuiniger dan conventionele vormen van verlichting, zoals gloeilampen. Hierdoor gaat ledverlichting doorgaans langer mee en kunt u jaarlijks besparen op de energiekosten. Buiten het feit dat ledverlichting milieuvriendelijker is, zorgt het tevens voor een gezelligere sfeer in huis. Ledverlichting maakt het in sommige gevallen bijvoorbeeld mogelijk om de kleur van de ledlampen aan te laten passen bij de sfeer in een kamer. Voor een romantische avond kiest u bijvoorbeeld voor rode verlichting, terwijl u tijdens een voetbalwedstrijd wellicht de voorkeur geeft aan groene verlichting.

Dergelijke elektra spullen en benodigdheden om ledverlichting in uw woning te verwerken, kunt u in veel hobby-, bouw- en interieurwinkels aanschaffen. De ledverlichting zelf is vervolgens heel eenvoudig te bevestigen. Ledstrips en kabels met ledlampen hebben vaak bijvoorbeeld al een plakstrip aan de achterzijde van de lampen. Wanneer dit niet sterk genoeg blijkt te zijn, kunt u dit zelf versterken met dubbelzijdig plakband. Ideaal voor achter een kast of bijvoorbeeld achter de televisie!

Verschillende soorten ledverlichting

Eerder werden al twee vormen van ledverlichting genoemd in dit artikel, namelijk losse ledstrips en een kabel met ledlampen. Deze kabels zijn vaak vijf tot tien meter lang en kunt u per tien cm afknippen, om de lengte van de kabel aan te laten sluiten bij de plek waar u deze wenst te gebruiken. Naast deze vormen van ledverlichting kunt u tevens kiezen voor lampen, waarin de ledverlichting al verwerkt is. Denk bijvoorbeeld aan kleine spotjes met ledlampen, die goed passen bij een moderne badkamer of hal.

Deze lampen kunt u eveneens vaak al als een standaardlamp kopen, zodat u de ledlampen niet zelf hoeft te implementeren. Een elektricien kan u meer vertellen over de voordelen van ledverlichting en de mogelijkheden die u heeft, bij het verwerken van ledverlichting in uw interieur.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.