opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Duurzame led verlichting voor bedrijventerrein Afvalzorg!

Duurzame led verlichting voor bedrijventerrein Afvalzorg!

Op een bedrijventerrein in vijfhuizen (provincie Noord-Holland) wordt de komende tijd alle verlichting vervangen door duurzame led lampen. De provincie steunt de twee partijen die het initiatief hebben genomen om over te stappen op duurzame verlichting. De twee partijen die een contract hebben afgesloten zijn de Avalzorg en Citytec. Het project is complex en innovatief omdat dit het eerste bedrijventerrein is waar een modern gelijkspanningsnet wordt geplaatst met led verlichting. Bedrijventerrein de liede zal de komende tijd daarom flink wat veranderingen moeten ondergaan.

 

Zuinige en duurzame verlichting

Het voornaamste doel van het vervangen van de verlichting is het verduurzamen van het bedrijventerrein De Liede. Bert van Dijk van de Afvalzorg vindt de energiebesparing echter net zo belangrijk. Hij is dan ook erg blij dat het eerste project met gelijkspanning gelijk van start kan. In oktober 2014 zal het vervangen van de lampen klaar zijn. Naar verwachting is de energiebesparing dan 71% en zal de CO2 uitstoot flink omlaag gaan!

 

Gelijkspanningsnet

Beide partijen kijken uit naar de samenwerking die gestart is. De directeur van Citytec is vol lof over het initiatief van de Afvalzorg om over te stappen op duurzame verlichting en het eerste gelijkspanningsnet. Daarnaast zijn er nog meer voordeel zoals de besparing, de lange levensduur en de verlaagde uitstoot. Het lichtplan is erg innovatief en uniek. De verlichting kan bijvoorbeeld gedimd worden en op afstand bestuurd worden. Wij zijn benieuwd!

 

Bron: https://www.verenigingafvalbedrijven.nl/nieuws/nieuwsbericht/duurzame-led-verlichting-op-bedrijventerrein.html

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.