opc_loader

oranje dot  Alle soorten led lampen            oranje dot  Snel en voordelig verzonden             oranje dot  Veilig (achteraf) betalen          oranje dot  2 jaar omruil garantie            oranje dot  Positieve beoordelingen 

Maassluis gaat duurzaam met Led!

Maassluis gaat duurzaam met Led!

Ook in de gemeente Maassluis is de gemeente begonnen met het vervangen van de verlichting door duurzame led lampen. Eerder werd er in de gemeente al een proef gehouden met de verlichting in Sluispolder-West. Deze test was erg goed gegaan waardoor de gemeente nu besloten heeft om alle verlichting in de gemeente te vervangen door led. In de eerste wijk Steendijkpolder-Noord is men al begonnen met het vervangen van de lampen. Eind mei moeten alle lampen in de gemeente led zijn!

 

Een flinke besparing + minder vervangen!

Doordat de gemeente zo veel mogelijk kosten willen besparen worden de lampen pas vervangen als de oude lampen het begeven hebben. Gemiddeld worden er elk jaar ongeveer 200 armaturen vervangen verwacht de gemeente. Zo kan je in fasen overstappen op duurzame verlichting. Ook voor alle nieuwbouw projecten in de gemeente wordt vanaf nu led lampen gebruikt. De voornaamste redenen dat de gemeente wil overstappen zijn de energiebesparing en de lagere onderhoudskosten. De lampen zijn namelijk zuiniger en gaan langer mee.

 

Bron: https://www.wos.nl/nieuwsbericht/item/20140318-maassluis-plaatst-overal-led-lampen/

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.